A Hardline-X Racing támogatja az Eneos szineiben indoló Kerék Balázst a Merzouga Rallyn. A rally kezdete 2016 május 21-27 ig. Az ASO ( Dakar rendezők ) szerint a Merzouga Rally részvétel erősen befolyásolja a Dakaron indulok névsorát. A motor egy egyedi Hollandiában átalakított Honda CRX 450 Rally modell.

Átterveztük és átépítettük a GPS és navigációs rendszerek konzoljait és felfüggesztéseit a nagyobb és jobb állíthatóság, és a kényelmesebb kezelhetőség jegyében. Különös figyelemmel a dizájnra, mert az egyedi spoilerezésből adódóan az első idom teljesen átlátszó lesz. Így kombináltuk a saválló és a szinterezett alkatrészeket a feketére eloxált és lézergravírozott alkatrészekkel. Felszereltük a Hondát egyedi gyártású lábtartókkal ezt Balázs kérésére neki terbeztük. Ő a KTM endúróján eddig is Hardline-X Racing lábtartót használ így ismerte már a cégünk lábtartóját.

A kiindulópont az eddigi 58mm szélesség volt de 105mm hossz taposó résszel. A pedá lényege hogy nagyon jól fogjon kény,elmesen és stabilan lehessen állni rajta, amit a nagy felfekvő felület és a 45hm4 csavarok biztosítanak. A csavarok cserélhetők különböző nagyságban és formában. Ezt a tipust atdolgozzuk a krossz ill. endurocross tipusokra, amit Kerék Balázs iránti tiszteletből KB58 as tipusként lehet kapni. Továbbiakban felkerül egy hátsó féktárcsavédő is ez a Hardline-X Racing sorozatban gyártott terméke a Honda Cr-Crf-Crfx tipusokra.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük